Penclic Nice Touch combines touchpad, hand rest and keybord technology

Centrera din arbetsposition!

Penclic NiceTouch är en smidig kombination av en pekplatta och ett handlovsstöd. Den är designad för att perfekt passa det slimmade och attraktiva Penclic minitangentbord. Penclic NiceTouch erbjuder smart funkonalitet och en ergonomisk arbetsställning där handen vilar lätt på den sköna ytan. NiceTouchs pekplatta kombinerad med innovative skandinavisk design ger dig smidighet och effektivitet när du arbetar. Det är moderna tangentbords utveckling när den är som bäst.

Penclic NiceTouch speciella egenskaper är den intuitiva pekplatta, Quiet-Touch tangenterna och ett tydligt skrollhjul. Nyckeln till en hälsosam arbetsställning är varierade kroppsrörelser och en centrerad arbetsställning för dina händer och armar då detta minskar och förhindrar belastningsskador som RSI (musarm). Med kombinationen av det sköna handlovsstödet, pekplattan och skrollhjulet får du denna viktiga centrerade arbetsställningen.

" Det bästa sättet att förebygga musarm är att variera 
   din mus placering på skrivbordet. Arbeta framför 
   kroppen och nära ditt tangentbord! " 

- Marianne Ahlborg, ergonom och sjukgymast med 30 års erfarenhet

För att arbeta med Penclic NiceTouch behövs inga komplicerade rörelser. Den erbjuder istället ett välbekant sätt att arbeta och bidrar till att centrera din arbetsställning. Det behöver inte längre vara extremt dyrt med ergonomiska datortillbehör. Denna enkla och smidiga pekplatta och tangentbord kombination är ett bra alternativ för att förebygga belastningsskador och ett bekvämt sätt att arbeta på när man vistas länge framför datorn.

Penclic NiceTouch T2 finns i färgerna svart och vit/grå.