Du kan räkna med mig!

Penclic Numpad är till för oss som inte kan leva utan tangentbordets sifferdel. De är perfekta att använda ihop med en bärbar dator eller att ansluta till Penclic Mini Keyboard. Penclic Numpad finns i två olika versioner, Penclic Numpad N2 och Penclic Numpad NB2.

Ergonomi i fokus
Penclic Numpad kombinerar modern Skandinavisk design, ergonomi och funktionalitet utan att tumma på bekvämligheten. Med Penclic Numpad får du en hälsosam arbetsposition för din hand och handled. Genom att ha sifferdelen separerad från tangentbordet kan du variera arbetspositionen för handen under arbetet och på så vis minska risken av problem som annars kan uppstå vid en statisk arbetsposition. Penclic Numpad är precis som Penclic Mini Keyboard endast 5 mm höga, vilket minskar ansträngningen i handleden som ett högre tangentbord annars kan innebära. Quiet-touch tangenterna är normalstora och bekväma, de minimerar ljudet och det krävs endast ett lätt tryck på tangenterna som gör att du kan arbeta på ett avslappnat och effektivt sätt. Penclic Numpad är designade i en matt färgton som minskar reflektioner av ljus och är bättre ur ett synergonomiskt perspektiv.

 

"Den ultimata separata sifferdelen, perfekt att använda när jag arbetar på min laptop och behöver skriva in mycket siffror. Det går snabbare och är bekvämare än när jag använder tangentbordets sifferdel högst upp"

 

Penclic Numpad N2 är trådbunden och är bäst anpassad till dig som föredrag en Plug and Play-lösning. Penclic Numpad NB2 har en Bluetooth-anslutning och är perfekt för den trådlösa arbetsplatsen, oavsett vart du arbetar. Penclic Numpad NB2 är anpassad för både PC och Mac- användare (och andra också).