Nu lanserar vi en trådlös Penclic Numpad!

Penclic Numpad är till för oss som inte kan leva utan tangentbordets sifferdel. De är perfekta att använda ihop med en bärbar dator eller att ansluta till Penclic Mini Keyboard. Nu har vår populära Penclic Numpad kommit ut i en ny trådlös variant, Penclic Numpad NB2! Penclic Numpad NB2 ansluts via Bluetooth och är perfekt för den trådlösa arbetsplatsen, oavsett vart du arbetar.

"Penclic Numpad kombinerar modern Skandinavisk design, ergonomi och funktionalitet utan att tumma på bekvämligheten."

Ergonomi i fokus
Med Penclic Numpad får du en hälsosam arbetsposition för din hand och handled. Genom att ha sifferdelen separerad från tangentbordet kan du variera arbetspositionen för handen under arbetet och på så vis minska risken av problem som annars kan uppstå vid en statisk arbetsposition. Penclic Numpad är precis som Penclic Mini Keyboard endast 5 mm höga, vilket minskar ansträngningen i handleden som ett högre tangentbord annars kan innebära. Quiet-touch tangenterna är normalstora och bekväma, de minimerar ljudet och det krävs endast ett lätt tryck på tangenterna som gör att du kan arbeta på ett avslappnat och effektivt sätt. Penclic Numpad är designade i en matt färgton som minskar reflektioner av ljus och är bättre ur ett synergonomiskt perspektiv.

 

"Den ultimata separata sifferdelen, perfekt att använda när jag arbetar på min laptop och behöver skriva in mycket siffror. Det går snabbare och är bekvämare än när jag använder tangentbordets sifferdel högst upp"

 

Penclic Numpad NB2 teknisk fakta
- De plattformar som stöds för Penclic Numpad NB2 är alla operativsystem med stöd för HID 1.1. Bland dessa finns Windows XP eller senare, Mac OSX version 10.1 eller senare och de flesta Linux/BSD-versioner. Inga extra program/drivrutiner behövs.
- Bluetooth-anslutning
- Finns i vit och svart
- 3 regioner
- Låg batterianvändning
- Extra knappar: <--, tab, ( ) =