mechanical keyboard desk

Penclic MK1 - här för att skriva snabbt!

Penclic Professional Typist MK1 kombinerar högkvalitativa mekaniska tangenter med ergonomisk "tenkeyless" design för den snabbskrivande användaren som kräver det bästa.

Penclic Professional Typist MK1 är utvecklat för dig som skriver mycket och snabbt. Oavsett om du är en ingenjör som skriver rapporter, journalist som skriver artiklar, eller har ett jobb som kräver att du använder tangentbordet mycket så kräver du högkvalitativa verktyg. De mekaniska tangenter ger en tydlig känsla för när du har tryckt färdigt och den "Bruna" switchen håller ljudet på en kontorsvänlig nivå. De här egenskaperna ger dig med hög fingerfärdighet möjligheten att skriva hur snabbt du vill. När dagen är slut har du spenderat mindre tid skrivande och mer tid tänkande på vad du ska skriva, eller så har du helt enkelt skrivit mer.
 
Penclic Professional Typist MK1 har en "tenkeyless" design vilket positionerar användaren i en mer centrerad arbetsposition. Att inte sträcka sig för lång för att nå datormusen och jobba innan för axlarna är viktiga delar för en ergonomisk arbetsposition.

För dig som vill skriva snabbt, mycket snabbt - och att ha tid över till annat!