Penclic söker nu en Key Account Manager i Stockholm

Vill du bli en del av ett ungt team med stort engagemang i ett internationellt IT-bolag? Penclic söker nu dig som har ett kreativt öga för att hitta nya möjligheter på B2B och retail marknaden samt har en förmåga att bygga goda relationer. Genom smarta datortillbehör som fokuserar på svensk design, funktionalitet och ergonomi vill Penclic förenkla och förbättra för datoranvändaren utan att det behöver kosta för mycket. Sök redan idag och hjälp oss sprida detta vidare!

DIN UPPGIFT HOS PENCLIC

Som KAM hos Penclic är din uppgift att hitta nya kunder samt att arbeta med utveckling av existerande distributionsstruktur. Att etablera ett nytt varumärke och en unik produkt är både spännande och utmanande. Det ställer stora krav på dig att själv hitta rätt kunder på en bred men ändå nischad marknad. Att förstå hur marknaden fungerar är därför viktigt för att hitta rätt möjligheter att öka försäljningen.

Penclic har lanserat en ny produkt per år sedan start och har i dagsläget sex produkter som vidare behöver etableras och spridas på marknaden.  Bolaget arbetar med distributörer i USA och Europa och ca 40 % av din arbetstid kommer bestå i att besöka dessa, samt andra potentiellt nya distributörer och B2B kunder som du själv hittar.

VAD ERBJUDER PENCLIC

Penclic tror på att arbeta med frihet under ansvar. Flexibilitet och att ha roligt på arbetet tror vi leder till bättre resultat och engagemang! Detta i samband med korta beslutsvägar och högt i tak har skapat ett engagerat team som alla har stor del i hur företaget utvecklas.


VEM SÖKER PENCLIC

Att på ett professionellt och genuint sätt bygga relationer, samt en förmåga att se möjligheter är grunden för att lyckas i denna tjänst. Som del av ett litet företag har du stor påverkan, både internt men även för hur Penclic uppfattas. Vi tror därför att du är en prestigelös person som kan anpassa dig efter situation och person. Att du har ett eget driv och motiveras av att vara ute hos kunder ofta är lika naturlig som din förmåga att skapa förtroende.

Vi vill att du som söker har:

  • 5 års erfarenhet som säljare
  • Har ett eget driv och är flexibel
  • En vilja att resa, främst i Sverige och Skandinavien men även i övriga länder
  • Flytande svenska och engelska (tyska eller franska är meriterande)
  • Datorvana
  • Körkort B

Relevant erfarenhet av arbete med distributörer och B2B-it/ergonomi är meriterande, likaså ett intresse för IT eller ergonomi. Det är bra om du har tillgång till egen bil men det är inte ett krav.

ANSÖK ELLER HÖR MER!

Vi vill gärna se din ansökan snarast möjligt. Du söker tjänsten genom att klicka på ”Sök tjänst” senast den 3 Mars 2016. Vi tar tyvärr inte emot ansökningar via e-post.

Har du frågor om tjänsten så är du välkommen att kontakta Stina Wahlqvist på contact@penclic.se

Önskas ytterligare information om hur du ansöker eller nästa steg i processen vänligen kontakta Filippa Fridhagen på Roi Rekrytering filippa.fridhagen@roirecruit.se


OM OSS PÅ PENCLIC

Penclic är ett Svenskt bolag som utvecklar moderna, ergonomiska och snygga datortillbehör med nytänkande skandinavisk design. Sedan 2011 har Penclics smarta, enkla datortillbehör erbjudit hjälpmedel som är lika bekväma oavsett om du tillbringar timmar eller minuter vid datorn. Detta genom att satsa stort på hållbarhet, kvalitet och omsorg.

Vill du veta mer om oss så besök vår hemsida på penclic.se