You get more precise with this new computer mouse.

Behöver världen en ny datormus?

Här hittar du Penclics produkter nära dig

Ja det gör den!

Tänk allt som hänt sedan 80-talet. Hur telefonen blivit mobil, musiken digitaliserad och internet en självklarhet. Allt har utvecklats, förfinats och förbättrats. Allt utom datormusen. Den har sett ungefär likadan ut, fungerat på samma sätt och åstadkommit samma resultat. Fram tills nu. För nu finns Penclic Mouse.

Snabbare, bättre och snyggare att se på

Penclic Mouse tar datormusen till nästa nivå. Den nytänkande designen, kombinerad med den senaste tekniken, ger en helt ny typ av upplevelse. Eftersom Penclic Mouse förlänger din kropps rörelser och drar nytta av din fingertoppskänsla blir arbetet mer effektivt. Det gör att du sparar in så väl tid som onödiga klick! Inte nog med det. Det smarta penngreppet är så skonsamt för kroppen att det motverkar de skador och förslitningar som är vanliga med traditionella datormöss. Resultatet är en ergonomisk datormus med så hög precision att även människor med visuellt krävande yrken, som fotografer, designers och arkitekter, känner sig helt nöjda med resultatet.

Perfekt position när du arbetar

Med Penclic Mouse får du en naturlig och avslappnad arbetsställning som inte sliter på kroppen. Din arm får stöd mot hela arbetsytan och du kan snabbt och smidigt flytta muspekaren över skärmen utan felaktig muskelbelastning eller onaturliga vridningar. Eftersom Penclic Mouse låter dig jobba så väl bredvid som framför datorn får du större möjlighet att variera din arbetsställning. Detta i kombination med penngreppet minskar risken för RSI (mer känt som musarm).

Exakt resultat på kortare tid

Penclic Mouse ser ut, känns och rör sig som en penna. Det smidiga penngreppet gör musen så lättstyrd att den verkar kunna läsa dina tankar. På så sätt blir du extra snabb, exakt och precis i ditt arbete. Resultatet är bättre jobb på kortare tid och mer tid över till annat.

Penclic Mouse finns tillgänglig i 2 modeller, en 5 knappars modell (trådlös R2, trådbunden D2 och blåtand B2) och en 3 knappars modell för höger och vänsterhänta  (trådlös R3, trådbunden D3 och blåtand B3).